IMPERIUM

VESTI

Zlatna Nina Stojanović!

22.02.2020. | Vesti

Prvog takmičarskog dana Slovenia Open, takmičari TK Imperium osvojili su 3 medalje.

Najveći uspeh ostvarila je Nina Stojanović, koja je u kategoriji kadetkinja do 44kg, uz tri ubedljive pobede, osvojila svoju prvu zlatnu medalju na G turnirima.

Pored Nine Stojanović, medaljama su se okitili i Sergej Milanović u kategoriji kadeta do 65kg – srebrna medalja, i Jovan Milutinović u kategoriji juniora preko 78kg – bronzana medalja.

Na današnjem takmičenju nastupili su i Marko Hreljac (junior -68kg), Aleksandra Mitić (juniorka -55kg) i Đurđa Savić (kadetkinja -41kg), ali nažalost nisu imali sreće da osvoje neko od odličja.

Drugog dana Slovenia Open-a na tatami izlaze Nadica Božanić (seniorka -62kg) i Dušan Božanić (senior -68kg).

Čestitamo našim takmičarima na ostvarenim rezultatima, a takmičarima koji nastupaju sutra, želimo puno sreće i uspeha.

Podeli

Najnovije vesti

Zajednički trening u Vršcu

U nedelju 23. avgusta, u organizaciji Tekvondo asocijacije Srbije i Tekvondo kluba Eurošped, održani su zajednički treninzi za sve takmičarske kategorije.

Treće zlato Nadice Božanić

Tekvondistkinja Nadica Božanić osvojila je zlatnu medalju na takmičenju G1 klase Sofia Open u Bugarskoj. Ona je u finalu pobedila mađaricu Csenge Patakfalvy sa 21 : 2.

Blog

Takmičarska trema

Da li ti se pred takmičenje dlanovi znoje i imaš čudan osećaj u stomaku? Da li ti srce lupa kao ludo i imaš osećaj kao da ne možeš da nadišeš dovoljno vazduha? Da li ti kroz glavu prolazi hiljade misli? Da li danima pre takmičenja razmišljaš o tome kakav ćeš biti i...

Instagram