IMPERIUM

VESTI

Zajednički trening u Zvorniku

30.08.2020. | Vesti

U petak 28.08. i subotu 29.08. Tekvondo klub Imperium i Tekvondo klub Imperium Pazova gostovali su u Zvorniku.

Naš domaćin, Tekvondo klub Zvornik, organizovao je ukupno tri zajednička treninga, jedan u petak i dva u subotu, na kojima se okupilo više klubova iz Bosne i Hercegovine i Srbije. 

Pored domaćina i dve sekcije našeg kluba, na treninzima su učestvovali još i TK Zmaj, TK Viner Čivi i TK Jopa.

Naša ekipa, predvođena trenerom Danilo Vukelićem, nosi sjajne utiske za ovog gostovanja, i svi se nadamo ovakvoj vrsti saradnje i u budućnosti.

Podeli

Najnovije vesti

Zajednički trening u Vršcu

U nedelju 23. avgusta, u organizaciji Tekvondo asocijacije Srbije i Tekvondo kluba Eurošped, održani su zajednički treninzi za sve takmičarske kategorije.

Treće zlato Nadice Božanić

Tekvondistkinja Nadica Božanić osvojila je zlatnu medalju na takmičenju G1 klase Sofia Open u Bugarskoj. Ona je u finalu pobedila mađaricu Csenge Patakfalvy sa 21 : 2.

Pet medalja prvog dana Sofia Open-a

Prvog takmičarskog dana Sofia Open, takmičari TK Imperium ostvarili su odlične rezultate osvojivši tri srebrne i dve bronzane medalje.  Srebrne medalje osvojili su Sergej Milanović u kategoriji kadeta do 65kg, Lazar Tomić u kategoriji kadeta do 57kg i Nina Stojanović...

Blog

Takmičarska trema

Da li ti se pred takmičenje dlanovi znoje i imaš čudan osećaj u stomaku? Da li ti srce lupa kao ludo i imaš osećaj kao da ne možeš da nadišeš dovoljno vazduha? Da li ti kroz glavu prolazi hiljade misli? Da li danima pre takmičenja razmišljaš o tome kakav ćeš biti i...

Instagram