IMPERIUM

VESTI

Zajednički trening u Vršcu

24.08.2020. | Vesti

U nedelju 23. avgusta, u organizaciji Tekvondo asocijacije Srbije i Tekvondo kluba Eurošped, održani su zajednički treninzi za sve takmičarske kategorije.

Treninzi su održani na otvorenom prostoru, na košarkaškom terenu na Poletu, i bili su otvoreni za sve klubove iz Srbije.

Tekvondo klub Imperium predstavljali su kadeti i pioniri: Sergej Milanović, Nina Stojanović, Fiona Dacić, Sara Bulatović i Jana Bursać, kao i treneri Jugoslav Nastasić i Danilo Vukelić.

Podeli

Najnovije vesti

Treće zlato Nadice Božanić

Tekvondistkinja Nadica Božanić osvojila je zlatnu medalju na takmičenju G1 klase Sofia Open u Bugarskoj. Ona je u finalu pobedila mađaricu Csenge Patakfalvy sa 21 : 2.

Pet medalja prvog dana Sofia Open-a

Prvog takmičarskog dana Sofia Open, takmičari TK Imperium ostvarili su odlične rezultate osvojivši tri srebrne i dve bronzane medalje.  Srebrne medalje osvojili su Sergej Milanović u kategoriji kadeta do 65kg, Lazar Tomić u kategoriji kadeta do 57kg i Nina Stojanović...

Blog

Takmičarska trema

Da li ti se pred takmičenje dlanovi znoje i imaš čudan osećaj u stomaku? Da li ti srce lupa kao ludo i imaš osećaj kao da ne možeš da nadišeš dovoljno vazduha? Da li ti kroz glavu prolazi hiljade misli? Da li danima pre takmičenja razmišljaš o tome kakav ćeš biti i...

Instagram