IMPERIUM

VESTI

Težak početak sezone

18.02.2020. | Vesti

Takmičari TK Imperium završili su takmičenje na 5. President kupu, ovaj put, nažalost, bez odličja.

Naši mladi takmičari nisu uspeli da se izbore za bolji plasman u paklenoj konkurenciji. Nadičina kategorija brojala je 33, a Dušanova čak 57 takmičara.

I pored velike želje i borbenosti, nedovoljno oporavljena od virusne prehlade, Nadica nije uspela da pruži svoj maksimum i da savlada protivnicu iz Letonije. Uz to treba dodati da su postojali brojni problemi sa opremom, kako na njenom meču, tako i tokom čitavog turnira.

Dušan se nakon ubedljive pobede nad protivnikom iz Italije (27:4), susreo sa Šveđaninom, jednim od najozbiljnijih kandidata za medalju, i u izuzetno napetom i neizvesnom meču, nažalost izgubio na zlatan bod.

– Početak sezone je uvek težak i takmičari još uvek traže pravu formu. Virusne prehlade i problemi sa elektronikom su nam ovaj put odmogli da osvojimo neko od odličja. Ipak, nadam se da će nas ovo samo više motivisati da već sledećeg vikenda, na Slovenia Open-u, postignemo mnogo bolje rezultate – Izjavio je glavni trener TK Imperium – Jugoslav Nastasić.

Prilika za popravni je već za nekoliko dana, kada će znatno brojnija ekipa TK Imperium nastupiti na G1 turniru Slovenia Open u Ljubljani.

Podeli

Najnovije vesti

2. Sparta challenge

Nakon letnje pauze nas tim je započeo drugi deo sezone na 2. Sparta challenge održanom u Novom Sadu. Tim Imperium predstavljali su 8 takmičara i svi se kući vraćaju sa medaljama.Osvojili smo 4 zlata, 2 srebra I 2 bronze. Čestitamo takmičarima I nastavljamo dalje u...

Kup Srbije za kadete 2023

Na kupu Srbije za kadete održanom u Vršcu naš tim je učestvovao sa šest takmičara. Osvojili smo pet medalja. Čestitamo svim takmičarima na izuzetnoj borbenosti. Medalje su osvojili:1. Nina Mihajlovic 🥇2. Martina Kokotović 🥈3. Zorana Veljković 🥈4. Jana Bursać 🥈5. Jovan...

Evropsko juniorsko prvenstvu u Talinu

Na upravo završenom evropskom juniorskom prvenstvu u Talinu - takmičarka našeg kluba Nina Stojanović - osvojila je peto mesto ! Bravo Nina - idemo još jače sledeće sezone !!!

Pripreme za evropsko prvenstvo

Clanice naseg kluba Nina Stojanović i Zorana Veljković - uspešno su zavrsile pripreme za evropsko prvenstvo na kampu reprezentacije u Vrscu!

Kamp za mlade takmičare Beograda

U organizaciji Beogradske tekvondo asocijacije u Krupnju se u periodu 30.07.-07.08.2023. održava kamp za mlade takmičare Beograda. Na ovom kampu naš klub predstavljaju kadetkinja Jana Bursać i pionirke Teodora Janković i Milica Milisavljević. Želimo im lep provod na...

Blog

Takmičarska trema

Da li ti se pred takmičenje dlanovi znoje i imaš čudan osećaj u stomaku? Da li ti srce lupa kao ludo i imaš osećaj kao da ne možeš da nadišeš dovoljno vazduha? Da li ti kroz glavu prolazi hiljade misli? Da li danima pre takmičenja razmišljaš o tome kakav ćeš biti i...

Instagram