IMPERIUM

VESTI

Pet medalja prvog dana Sofia Open-a

07.03.2020. | Vesti

Prvog takmičarskog dana Sofia Open, takmičari TK Imperium ostvarili su odlične rezultate osvojivši tri srebrne i dve bronzane medalje. 

Srebrne medalje osvojili su Sergej Milanović u kategoriji kadeta do 65kg, Lazar Tomić u kategoriji kadeta do 57kg i Nina Stojanović u kategoriji kadeta do 44kg, dok su se bronzanim odličjima okitili Marko Hreljac u kategoriji juniora do 73kg i Đurđa Savić u kategoriji kadeta do 41kg.

Našim takmičarima je nedostajalo malo sreće da ostvare čak i bolje rezultate, s obzirom da su Sergej Milanović i Nina Stojanović poraženi u finalnim mečevima sa po jednim bodom razlike od protivnika iz Grčke, dok je Đurđa Savić, istom bodovnom razlikom, poražena u polufinalnom meču.

Pored osvajača medalja, prvog dana su nastupili i Jovan Milutinović u kategoriji juniora preko 78kg i Aleksandra Mitić u kategoriji juniora do 55kg, ali nisu imali dovoljno sportske sreće da osvoje neko od odličja.

Drugog dana, na tatami izlaze Nadica Božanić (seniorka -62kg) i Dušan Božanić (senior -68kg).

Čestitamo našim takmičarima na ostvarenim rezultatima, a takmičarima koji nastupaju sutra, želimo puno sreće i uspeha.

Podeli

Najnovije vesti

2. Sparta challenge

Nakon letnje pauze nas tim je započeo drugi deo sezone na 2. Sparta challenge održanom u Novom Sadu. Tim Imperium predstavljali su 8 takmičara i svi se kući vraćaju sa medaljama.Osvojili smo 4 zlata, 2 srebra I 2 bronze. Čestitamo takmičarima I nastavljamo dalje u...

Kup Srbije za kadete 2023

Na kupu Srbije za kadete održanom u Vršcu naš tim je učestvovao sa šest takmičara. Osvojili smo pet medalja. Čestitamo svim takmičarima na izuzetnoj borbenosti. Medalje su osvojili:1. Nina Mihajlovic 🥇2. Martina Kokotović 🥈3. Zorana Veljković 🥈4. Jana Bursać 🥈5. Jovan...

Evropsko juniorsko prvenstvu u Talinu

Na upravo završenom evropskom juniorskom prvenstvu u Talinu - takmičarka našeg kluba Nina Stojanović - osvojila je peto mesto ! Bravo Nina - idemo još jače sledeće sezone !!!

Pripreme za evropsko prvenstvo

Clanice naseg kluba Nina Stojanović i Zorana Veljković - uspešno su zavrsile pripreme za evropsko prvenstvo na kampu reprezentacije u Vrscu!

Kamp za mlade takmičare Beograda

U organizaciji Beogradske tekvondo asocijacije u Krupnju se u periodu 30.07.-07.08.2023. održava kamp za mlade takmičare Beograda. Na ovom kampu naš klub predstavljaju kadetkinja Jana Bursać i pionirke Teodora Janković i Milica Milisavljević. Želimo im lep provod na...

Blog

Takmičarska trema

Da li ti se pred takmičenje dlanovi znoje i imaš čudan osećaj u stomaku? Da li ti srce lupa kao ludo i imaš osećaj kao da ne možeš da nadišeš dovoljno vazduha? Da li ti kroz glavu prolazi hiljade misli? Da li danima pre takmičenja razmišljaš o tome kakav ćeš biti i...

Instagram