IMPERIUM

VESTI

Pet medalja prvog dana Sofia Open-a

07.03.2020. | Vesti

Prvog takmičarskog dana Sofia Open, takmičari TK Imperium ostvarili su odlične rezultate osvojivši tri srebrne i dve bronzane medalje. 

Srebrne medalje osvojili su Sergej Milanović u kategoriji kadeta do 65kg, Lazar Tomić u kategoriji kadeta do 57kg i Nina Stojanović u kategoriji kadeta do 44kg, dok su se bronzanim odličjima okitili Marko Hreljac u kategoriji juniora do 73kg i Đurđa Savić u kategoriji kadeta do 41kg.

Našim takmičarima je nedostajalo malo sreće da ostvare čak i bolje rezultate, s obzirom da su Sergej Milanović i Nina Stojanović poraženi u finalnim mečevima sa po jednim bodom razlike od protivnika iz Grčke, dok je Đurđa Savić, istom bodovnom razlikom, poražena u polufinalnom meču.

Pored osvajača medalja, prvog dana su nastupili i Jovan Milutinović u kategoriji juniora preko 78kg i Aleksandra Mitić u kategoriji juniora do 55kg, ali nisu imali dovoljno sportske sreće da osvoje neko od odličja.

Drugog dana, na tatami izlaze Nadica Božanić (seniorka -62kg) i Dušan Božanić (senior -68kg).

Čestitamo našim takmičarima na ostvarenim rezultatima, a takmičarima koji nastupaju sutra, želimo puno sreće i uspeha.

Podeli

Najnovije vesti

Polaganje “Jun 2020” uspešno zavšeno

Tokom protekle nedelje, održano je polaganje za više pojaseve u okviru svih sekcija Tekvondo kluba Imperium. Uprkos neočekivanoj dvomesečnoj pauzi, usled pandemije korona virusa, svi polagači pokazali su zavidan nivo znanja i uvežbanosti. Na polaganje je izašlo ukupno...

Treće zlato Nadice Božanić

Tekvondistkinja Nadica Božanić osvojila je zlatnu medalju na takmičenju G1 klase Sofia Open u Bugarskoj. Ona je u finalu pobedila mađaricu Csenge Patakfalvy sa 21 : 2.

Nadica zlatna i u Hamburgu

Tekvondistkinja Nadica Bozanić osvojila je zlatnu medalju na turniru G2 klase Germany Open 2020, u Hamburgu. Nadica je u finalu savladala Litvanku Jolantu Tarvidu rezultatom 8:3, a pobedom je dokazala kako je zasluženo jedna od najboljih takmičarki tekvondoa u svetu.

Na dva fronta u istom danu

Na dan nastupa Nadice Božanić i Dušana Božanića  na German Open G2 u Hamburgu, u Sportskoj hali “Ranko Žeravica” u Beogradu, održan je 16. Omega kup. Tradicionalno prvi domaći turnir u godini okupio je preko 600 takmičara iz zemlje i okruženja u nadmetanjima u borbama i formama.

Nadica Božanić zlatna i u novoj sezoni

Takmičarka tekvondo kluba “Imperium” i reprezentacije Srbije,  Nadica Božanić, osvojila je u Ljubljani zlatnu medalju na tekvondo turniru Slovenia Open 2020. Božanićeva je u finalu pobedila takmičarku Crne Gore, Teodoru Mitrović sa više od 20 poena razlike (23-2).

Blog

Takmičarska trema

Da li ti se pred takmičenje dlanovi znoje i imaš čudan osećaj u stomaku? Da li ti srce lupa kao ludo i imaš osećaj kao da ne možeš da nadišeš dovoljno vazduha? Da li ti kroz glavu prolazi hiljade misli? Da li danima pre takmičenja razmišljaš o tome kakav ćeš biti i...

Instagram