IMPERIUM

VESTI

Pet medalja prvog dana Sofia Open-a

07.03.2020. | Vesti

Prvog takmičarskog dana Sofia Open, takmičari TK Imperium ostvarili su odlične rezultate osvojivši tri srebrne i dve bronzane medalje. 

Srebrne medalje osvojili su Sergej Milanović u kategoriji kadeta do 65kg, Lazar Tomić u kategoriji kadeta do 57kg i Nina Stojanović u kategoriji kadeta do 44kg, dok su se bronzanim odličjima okitili Marko Hreljac u kategoriji juniora do 73kg i Đurđa Savić u kategoriji kadeta do 41kg.

Našim takmičarima je nedostajalo malo sreće da ostvare čak i bolje rezultate, s obzirom da su Sergej Milanović i Nina Stojanović poraženi u finalnim mečevima sa po jednim bodom razlike od protivnika iz Grčke, dok je Đurđa Savić, istom bodovnom razlikom, poražena u polufinalnom meču.

Pored osvajača medalja, prvog dana su nastupili i Jovan Milutinović u kategoriji juniora preko 78kg i Aleksandra Mitić u kategoriji juniora do 55kg, ali nisu imali dovoljno sportske sreće da osvoje neko od odličja.

Drugog dana, na tatami izlaze Nadica Božanić (seniorka -62kg) i Dušan Božanić (senior -68kg).

Čestitamo našim takmičarima na ostvarenim rezultatima, a takmičarima koji nastupaju sutra, želimo puno sreće i uspeha.

Podeli

Najnovije vesti

Zajednički trening u Vršcu

U nedelju 23. avgusta, u organizaciji Tekvondo asocijacije Srbije i Tekvondo kluba Eurošped, održani su zajednički treninzi za sve takmičarske kategorije.

Treće zlato Nadice Božanić

Tekvondistkinja Nadica Božanić osvojila je zlatnu medalju na takmičenju G1 klase Sofia Open u Bugarskoj. Ona je u finalu pobedila mađaricu Csenge Patakfalvy sa 21 : 2.

Blog

Takmičarska trema

Da li ti se pred takmičenje dlanovi znoje i imaš čudan osećaj u stomaku? Da li ti srce lupa kao ludo i imaš osećaj kao da ne možeš da nadišeš dovoljno vazduha? Da li ti kroz glavu prolazi hiljade misli? Da li danima pre takmičenja razmišljaš o tome kakav ćeš biti i...

Instagram