IMPERIUM

VESTI

Ekipa otputovala u Sloveniju

21.02.2020. | Vesti

Nakon otvaranja nove sezone nastupom seniorskog tima na 5. President kupu, takmičari juniorskog i kadetskog tima Tekvondo kluba Imperium otputovali su u Ljubljanu, gde će učestvovati na 12. Slovenia Open G1 turniru.

Slovenia Open je, za junore i kadete našeg tima, prvi turnir u novoj sezoni i prilika da se osvoje prvi poeni.

U ranim jutarnjim časovima, predvođeni trenerom Danilom Vukelićem, put Slovenije krenuli su juniori – Jovan Milutinović, Marko Hreljac i Aleksandra Mitić, kao i kadeti – Sergej Milanović, Nina Stojanović i Đurđa Savić. Naši juniori i kadeti nastupiće u subotu 22. februara.

Dan kasnije u Sloveniju polaze seniori – Nadica Božanić i Dušan Božanić, koji na tatami izlaze u nedelju 23. februara.

Svim našim takmičarima želimo puno sreće i uspeha.

Podeli

Najnovije vesti

Polaganje “Jun 2020” uspešno zavšeno

Tokom protekle nedelje, održano je polaganje za više pojaseve u okviru svih sekcija Tekvondo kluba Imperium. Uprkos neočekivanoj dvomesečnoj pauzi, usled pandemije korona virusa, svi polagači pokazali su zavidan nivo znanja i uvežbanosti. Na polaganje je izašlo ukupno...

Treće zlato Nadice Božanić

Tekvondistkinja Nadica Božanić osvojila je zlatnu medalju na takmičenju G1 klase Sofia Open u Bugarskoj. Ona je u finalu pobedila mađaricu Csenge Patakfalvy sa 21 : 2.

Pet medalja prvog dana Sofia Open-a

Prvog takmičarskog dana Sofia Open, takmičari TK Imperium ostvarili su odlične rezultate osvojivši tri srebrne i dve bronzane medalje.  Srebrne medalje osvojili su Sergej Milanović u kategoriji kadeta do 65kg, Lazar Tomić u kategoriji kadeta do 57kg i Nina Stojanović...

Nadica zlatna i u Hamburgu

Tekvondistkinja Nadica Bozanić osvojila je zlatnu medalju na turniru G2 klase Germany Open 2020, u Hamburgu. Nadica je u finalu savladala Litvanku Jolantu Tarvidu rezultatom 8:3, a pobedom je dokazala kako je zasluženo jedna od najboljih takmičarki tekvondoa u svetu.

Na dva fronta u istom danu

Na dan nastupa Nadice Božanić i Dušana Božanića  na German Open G2 u Hamburgu, u Sportskoj hali “Ranko Žeravica” u Beogradu, održan je 16. Omega kup. Tradicionalno prvi domaći turnir u godini okupio je preko 600 takmičara iz zemlje i okruženja u nadmetanjima u borbama i formama.

Blog

Takmičarska trema

Da li ti se pred takmičenje dlanovi znoje i imaš čudan osećaj u stomaku? Da li ti srce lupa kao ludo i imaš osećaj kao da ne možeš da nadišeš dovoljno vazduha? Da li ti kroz glavu prolazi hiljade misli? Da li danima pre takmičenja razmišljaš o tome kakav ćeš biti i...

Instagram