IMPERIUM

VESTI

BRONZA SIJA KAO ZLATO

24.08.2021. | Vesti

Prvog dana Evropskog prvenstva do 21 godine u Talinu u Estoniji, takmičarka našeg kluba Nadica Božanić, osvojila je prvu medalju za Srbiju u kategoriji do 73kg.

U prvom kolu, Nadica je lako savladala takmičarku iz Turske Uzuncarad Jaran, rezultatom 22:13, da bi u sledećem kolu, u borbi za medalju, još lakše savladala Hrvaticu Lauru Glasnović sa 20:4. Nažalost u polufinalu je posle početnog vodstva, izgubila od Turkinje Korkut Huri rezultatom 19:15.

„Ova medalja dolazi u pravo vreme za Nadicu posle teškog perioda i velike pauze usled pandemije korona virusom. Nadica je danas pokazala da može odlično da radi i u kategoriji do 73kg, što će nam dati dodatni vetar u leđa u ovom olimpijskom ciklusu i želji da se plasiramo na Olimpijske igre 2024.godine u Parizu“ – rekao je Nadicin trener Jugoslav Nastasić.

Put Talina sutra ujutru kreću još dva takmičara našeg kluba: senior Dušan Božanić i kadetkinja Nina Stojanović. Želimo im srećan put i da nas i oni obraduju na isti način.

Podeli

Najnovije vesti

2. Sparta challenge

Nakon letnje pauze nas tim je započeo drugi deo sezone na 2. Sparta challenge održanom u Novom Sadu. Tim Imperium predstavljali su 8 takmičara i svi se kući vraćaju sa medaljama.Osvojili smo 4 zlata, 2 srebra I 2 bronze. Čestitamo takmičarima I nastavljamo dalje u...

Kup Srbije za kadete 2023

Na kupu Srbije za kadete održanom u Vršcu naš tim je učestvovao sa šest takmičara. Osvojili smo pet medalja. Čestitamo svim takmičarima na izuzetnoj borbenosti. Medalje su osvojili:1. Nina Mihajlovic 🥇2. Martina Kokotović 🥈3. Zorana Veljković 🥈4. Jana Bursać 🥈5. Jovan...

Evropsko juniorsko prvenstvu u Talinu

Na upravo završenom evropskom juniorskom prvenstvu u Talinu - takmičarka našeg kluba Nina Stojanović - osvojila je peto mesto ! Bravo Nina - idemo još jače sledeće sezone !!!

Pripreme za evropsko prvenstvo

Clanice naseg kluba Nina Stojanović i Zorana Veljković - uspešno su zavrsile pripreme za evropsko prvenstvo na kampu reprezentacije u Vrscu!

Kamp za mlade takmičare Beograda

U organizaciji Beogradske tekvondo asocijacije u Krupnju se u periodu 30.07.-07.08.2023. održava kamp za mlade takmičare Beograda. Na ovom kampu naš klub predstavljaju kadetkinja Jana Bursać i pionirke Teodora Janković i Milica Milisavljević. Želimo im lep provod na...

Blog

Takmičarska trema

Da li ti se pred takmičenje dlanovi znoje i imaš čudan osećaj u stomaku? Da li ti srce lupa kao ludo i imaš osećaj kao da ne možeš da nadišeš dovoljno vazduha? Da li ti kroz glavu prolazi hiljade misli? Da li danima pre takmičenja razmišljaš o tome kakav ćeš biti i...

Instagram