IMPERIUM

VESTI

10 medalja za pionire i juniore na Kupu Srbije

24.11.2019. | Vesti

U sportskoj hali “Millenium” u Vršcu, održan je Kup Srbije za pionire i juniore, a takmičari Tekvondo kluba Imperium opravdali su očekivanja osvojivši 10 medalja.

Vršac se pokazao kao dobar domaćin, ugostivši blizu 500 takmičara pionirskih i juniorskih uzrasnih kategorija.

Naši takmičari ostvarili su zapažene rezultate i osvojili 10 medalja, 3 zlatne, 4 srebrne i 3 bronzane, i nastavili niz odličnih rezultata.

Trenerski tim činili su Jugoslav Nastasić, Danilo Vukelić i Nikola Dević.

Osvajači zlatnih medalja:

  • Zorana Veljković, pionir -43kg
  • Višnja Bogdanović, pionir(B) -43kg
  • Ksenija Savić (Imperium Pazova), pionir(B) -39kg

Osvajači srebrnih medalja:

  • Nikolina Čečarić (Imperium Pazova), junior -59kg
  • Jana Bursać, pionir -36kg
  • Anđela Vujin (Imperium Pazova), pionir(B) +57kg
  • Jana Zindović, pionir(B) -31kg

Osvajači bronzanih medalja:

  • Uroš Veličković, junior +78kg
  • Marko Hreljac, junior -68kg
  • Aleksandra Mitić, junior -55kg

S obzirom da je Kup Srbije poslednji turnir za kategorije pionira i juniora u ovoj sezoni, čestitamo svim našim takmičarima na ostvarenim rezultatima na Kupu Srbije i tokom celokupne sezone, sa željom da se dobro odmore i pripreme za narednu sezonu.

Kadeti i seniori zatvoriće sezonu učešćem na Kupu Srbije za kadete i seniore u olimpijskim kategorijama koji će se održati 15. decembra, takođe u Vršcu, dok će Nadica Božanić i Dušan Božanić, sa raprezentacijom Srbije, učestvovati na Evropskom prvenstvu u olimpijskim kategorijama, koje se održava u Dablinu 29. i 30. novembra.

Podeli

Najnovije vesti

2. Sparta challenge

Nakon letnje pauze nas tim je započeo drugi deo sezone na 2. Sparta challenge održanom u Novom Sadu. Tim Imperium predstavljali su 8 takmičara i svi se kući vraćaju sa medaljama.Osvojili smo 4 zlata, 2 srebra I 2 bronze. Čestitamo takmičarima I nastavljamo dalje u...

Kup Srbije za kadete 2023

Na kupu Srbije za kadete održanom u Vršcu naš tim je učestvovao sa šest takmičara. Osvojili smo pet medalja. Čestitamo svim takmičarima na izuzetnoj borbenosti. Medalje su osvojili:1. Nina Mihajlovic 🥇2. Martina Kokotović 🥈3. Zorana Veljković 🥈4. Jana Bursać 🥈5. Jovan...

Evropsko juniorsko prvenstvu u Talinu

Na upravo završenom evropskom juniorskom prvenstvu u Talinu - takmičarka našeg kluba Nina Stojanović - osvojila je peto mesto ! Bravo Nina - idemo još jače sledeće sezone !!!

Pripreme za evropsko prvenstvo

Clanice naseg kluba Nina Stojanović i Zorana Veljković - uspešno su zavrsile pripreme za evropsko prvenstvo na kampu reprezentacije u Vrscu!

Kamp za mlade takmičare Beograda

U organizaciji Beogradske tekvondo asocijacije u Krupnju se u periodu 30.07.-07.08.2023. održava kamp za mlade takmičare Beograda. Na ovom kampu naš klub predstavljaju kadetkinja Jana Bursać i pionirke Teodora Janković i Milica Milisavljević. Želimo im lep provod na...

Blog

Takmičarska trema

Da li ti se pred takmičenje dlanovi znoje i imaš čudan osećaj u stomaku? Da li ti srce lupa kao ludo i imaš osećaj kao da ne možeš da nadišeš dovoljno vazduha? Da li ti kroz glavu prolazi hiljade misli? Da li danima pre takmičenja razmišljaš o tome kakav ćeš biti i...

Instagram