IMPERIUM

VESTI

10 medalja za pionire i juniore na Kupu Srbije

24.11.2019. | Vesti

U sportskoj hali “Millenium” u Vršcu, održan je Kup Srbije za pionire i juniore, a takmičari Tekvondo kluba Imperium opravdali su očekivanja osvojivši 10 medalja.

Vršac se pokazao kao dobar domaćin, ugostivši blizu 500 takmičara pionirskih i juniorskih uzrasnih kategorija.

Naši takmičari ostvarili su zapažene rezultate i osvojili 10 medalja, 3 zlatne, 4 srebrne i 3 bronzane, i nastavili niz odličnih rezultata.

Trenerski tim činili su Jugoslav Nastasić, Danilo Vukelić i Nikola Dević.

Osvajači zlatnih medalja:

  • Zorana Veljković, pionir -43kg
  • Višnja Bogdanović, pionir(B) -43kg
  • Ksenija Savić (Imperium Pazova), pionir(B) -39kg

Osvajači srebrnih medalja:

  • Nikolina Čečarić (Imperium Pazova), junior -59kg
  • Jana Bursać, pionir -36kg
  • Anđela Vujin (Imperium Pazova), pionir(B) +57kg
  • Jana Zindović, pionir(B) -31kg

Osvajači bronzanih medalja:

  • Uroš Veličković, junior +78kg
  • Marko Hreljac, junior -68kg
  • Aleksandra Mitić, junior -55kg

S obzirom da je Kup Srbije poslednji turnir za kategorije pionira i juniora u ovoj sezoni, čestitamo svim našim takmičarima na ostvarenim rezultatima na Kupu Srbije i tokom celokupne sezone, sa željom da se dobro odmore i pripreme za narednu sezonu.

Kadeti i seniori zatvoriće sezonu učešćem na Kupu Srbije za kadete i seniore u olimpijskim kategorijama koji će se održati 15. decembra, takođe u Vršcu, dok će Nadica Božanić i Dušan Božanić, sa raprezentacijom Srbije, učestvovati na Evropskom prvenstvu u olimpijskim kategorijama, koje se održava u Dablinu 29. i 30. novembra.

Podeli

Najnovije vesti

Polaganje “Jun 2020” uspešno zavšeno

Tokom protekle nedelje, održano je polaganje za više pojaseve u okviru svih sekcija Tekvondo kluba Imperium. Uprkos neočekivanoj dvomesečnoj pauzi, usled pandemije korona virusa, svi polagači pokazali su zavidan nivo znanja i uvežbanosti. Na polaganje je izašlo ukupno...

Treće zlato Nadice Božanić

Tekvondistkinja Nadica Božanić osvojila je zlatnu medalju na takmičenju G1 klase Sofia Open u Bugarskoj. Ona je u finalu pobedila mađaricu Csenge Patakfalvy sa 21 : 2.

Pet medalja prvog dana Sofia Open-a

Prvog takmičarskog dana Sofia Open, takmičari TK Imperium ostvarili su odlične rezultate osvojivši tri srebrne i dve bronzane medalje.  Srebrne medalje osvojili su Sergej Milanović u kategoriji kadeta do 65kg, Lazar Tomić u kategoriji kadeta do 57kg i Nina Stojanović...

Nadica zlatna i u Hamburgu

Tekvondistkinja Nadica Bozanić osvojila je zlatnu medalju na turniru G2 klase Germany Open 2020, u Hamburgu. Nadica je u finalu savladala Litvanku Jolantu Tarvidu rezultatom 8:3, a pobedom je dokazala kako je zasluženo jedna od najboljih takmičarki tekvondoa u svetu.

Na dva fronta u istom danu

Na dan nastupa Nadice Božanić i Dušana Božanića  na German Open G2 u Hamburgu, u Sportskoj hali “Ranko Žeravica” u Beogradu, održan je 16. Omega kup. Tradicionalno prvi domaći turnir u godini okupio je preko 600 takmičara iz zemlje i okruženja u nadmetanjima u borbama i formama.

Blog

Takmičarska trema

Da li ti se pred takmičenje dlanovi znoje i imaš čudan osećaj u stomaku? Da li ti srce lupa kao ludo i imaš osećaj kao da ne možeš da nadišeš dovoljno vazduha? Da li ti kroz glavu prolazi hiljade misli? Da li danima pre takmičenja razmišljaš o tome kakav ćeš biti i...

Instagram