Dragi Tekvondo prijatelji,

Sa zadovljstvom Vas obaveštavamo da će i ove godine biti održan međunarodni tekvondo trening kamp u organizaciji Tekvondo kluba Imperium i Tekvondo kluba Imperium Pazova. Ponosni smo što ćemo ponovo imati priliku da ugostimo naše prijatelje iz zemlje i inostranstva, i kroz sjajno druženje zajedno odradimo veliki broj kvalitetnih treninga.

Sportska hala Park u Dimitrovgradu pruža nam sve neophodne uslove za kvalitetan rad. Na raspolaganju nam je 1000 m2 klimatizovanog prostora u sportskoj hali, kao i otvoreni tereni, atletska staza i ostali prateći sadržaji, a sve u krugu od 200 metara.

Svi učesnici trening kampa biće smešteni u renoviranom hotelu Balkan, lociranom u centru Dimitrovgrada, u neposrednoj blizini sportskog kompleksa u kome će se održavati treninzi.

Treninge će i ove godine voditi Jugoslav Nastasić, trener juniorske reprezentacije Srbije, i Danilo Vukelić, reprezentativac Srbije, kao i više gostujućih trenera iz zemlje i inostranstva.

Na prethodnom međunarodnom trening kampu, učešće su uzeli sportisti iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Rumunije i Srbije, među kojima su bili i svetska juniorska prvakinja Nadica Božanić, osvajač bronzane medalje na juniorskom SP Dušan Božanić, osvajač bronzane medalje na kadetskom EP Sandra Stamevski, evropski prvak u olimpijskim kategorijama Dejan Georgievski, osvajač bronzane medalje na juniorskom SP Marija Georgievska, juniorski vicešampion Evrope Nikola Đurđević, kao i juniorska šampionka Evrope Lijana Musteata.

Pozivamo sve zainteresovane klubove i pojedince, da nas kontaktiraju za više informacija, ili da se prijave online.

 

Sportski pozdrav,

Tekvondo klub Imperium
Predsednik kluba
Prof. Jugoslav Nastasić